fbpx

Har du dekk som ligger og tar plass hjemme? – La oss hente de for deg og ta vare på de

Skulle du ønske at noen kunne hjelpe deg med hjulskift og lagring av dekkene til bilen din? Dette fikser vi for deg! La oss i Dekkstra hente hjulene hjemme hos deg helt gratis, for å lagre dem på vårt femstjerners dekkhotell. Kostnader for dekkhotell kommer to ganger i året og betales ved hjulskift på våren og høsten. Prisene for dekkhotell og hjulskift per sesong er følgende:

Dekkstra Haugesund
Liten personbil: kr 1,199,-
SUV/ stor bil: kr 1,350,-

Dekkstra Bryne
Liten personbil: kr 1,150,-
SUV/ stor bil: kr 1,350,-

Har du dekk på et annet dekkhotell men ønsker å flytte de til Dekkstra?

Ingen problem. Vi henter gjerne dekkene dine gratis hos andre dekkhotell og sjekker de inn hos Dekkstra for et femstjernes opphold mellom hver dekksesong.

Derfor bør dekkene dine lagres på dekkhotell hos Dekkstra

  • Dekkene dine er forsikret mens de bor hos oss
  • Hjulskift er inkludert i prisen – og du får SMS når det er tid for hjulskift
  • Dekk og felger er vasket når vi skifter hjul
  • Du får en tilstandsrapport på dekkene dine – vi sjekker lufttrukk, mønsterdybde og holdbarhetstid for deg. Eventuell anbefaling om å skifte til nye dekk gis på faglig grunnlag.
  • Vi har moderne utstyr, blant annet hypermoderne balanseringsmaskin.

 

Vi digger alt som har med hjul og dekk å gjøre. På våre dekkhotell lagres hjulene dine på riktig måte, i riktig temperatur og de rengjøres i en spesialmaskin. Vi kvalitetssjekker også dekkene dine, slik at du alltid har trygge og godkjente dekk. Dette gjør at du kan bruke tiden din på noe annet enn dekk. Og ikke minst slipper du å håndtere tunge hjul selv, og du kan bruke plassen de tar opp til noe annet.

Gjør bilholdet enklere med dekkhotell og dekkskift hos Dekkstra. Fyll ut skjema nedenfor, så avtaler vi gratis henting av hjulene dine slik at de kommer seg på dekkhotell.